Barkó Barbara egy 13 éves, elsős

gimnazista lány, aki jól tanul, de

szerinte tud többet is. Egész addig

rosszul tanul, amíg fel nem tűnik a láthatáron az, akit a legjobban szeret: a példaképe. De vajon hogyan képes így megváltoztatni a lány életét? És vajon mekkora hatással lesz rá? De mindenek előtt: egyáltalán ki a csoda ez a példakép? A kérdésekre a választ megtudod, ha elolvasod a történetet ;) Jó szórakozást! :DD

 

Főszereplők

 

 

Ő a történet női főszereplője. Nem olyan magas, de nem is olyan alacsony, világosbarna hajú, kékesszürkészöld szemű, szemüveges, rövid, fokozatos hajú barátságos lány. Egyedi stílusa van, ezért nem mindenki szeret vele zenékről beszélni, mert ő csak Michael Jacksont szereti nagyon-nagyon.

 


 

 

 A Holdséta ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Ő a történet férfi főszereplője. Magas, fekete, rövid hajú, barna szemű, barátságos személy. Nagyon szeretni való, csak meg kell ismerni :) Nagyon sokszor mosolyog és ezt sokan szeretik :DD Ő írta az előző képen látható "Holdséta" című könyvet is :))

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Szerző: ^^Barby^^  2012.01.27. 23:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lifewithhim.blog.hu/api/trackback/id/tr353908369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása